Trekking tips til tænkende typer

Trekking Tips Til Tænkende Typer. (Jeg burde tage patent)

1: Lav en ruteplan. Ikke for lang, ikke for kort. (Min var på 15 idag, og det var ærlig talt for langt. 3-6 er nok bedre)

2: På den første 1/3 del af turen tænker du på alt det som et sket. Hvad skete der? Hvem har skylden? Hvem har ansvaret? (De to sidste ting hænger nemlig ikke altid sammen 1-1). Når du så har samlet til pulje, så finder du ud af om du kan du gøre noget ved det. Hvis nej, så glem det. Det er ikke din tid værd. Men hvis du kan, har du så tænke dig at gøre det? Hvis igen nej, så gør det samme som ovenstående. Glem det. Hvis ja, så gem det til senere på turen.

3: På den midterste 1/3 del af turen, skal du ikke tænke på noget. Du vil finde, at det er så godt som umuligt. Det er klart den sværeste del af turen. Og det kan ikke lade sig gøre, men man skal prøve alligevel. Hver gang man kommer i tanke om at man tænker på noget, skal man prøve at lade være. (Det bliver lettere jo ofte man gør det)

4: På den sidste 1/3 del af turen finder man det frem fra første del af turen. Hvad vil du så gøre ved det? Og er der andre ting som skal gøres?Hvad vil du opnå kort- mellem og langsigtet? Og hvad skal du så gå igang med når du kommer hjem?(Man vil så finde, at denne del af turen faktisk ikke er så svær igen, og hvis turen er for lang, så løber man hurtigt tør for tanker her)

5: Kom hjem og spis kage for alle de kalorier du har forbrændt. (Ok, det er måske bare mig som gør det sådan)Hvis nogen vil tage ideen og skrive en selvhjælpsbog på den baggrund er jeg til fals for royalties. Kage betaler jo ikke sig selv. 🥾🌳🍪